Search

About us

 

 

Dobrodošli u DecoHome, novootvorenu firmu koja je generalni predstavnik vodeće turske kompanije za proizvodnju i prodaju unutrašnjih dekoracija, “Dekonil”. Naša misija je da vam ponudimo vrhunske proizvode i usluge iz oblasti dekoracije enterijera, kako biste svoj dom učinili lepšim i ugodnijim mestom za život.

Dekonil je uspešna kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u poslovanju i proizvodnji unutrašnjih dekoracija. Njihovi proizvodi su prepoznati na globalnom tržištu kao sinonim za kvalitet, izdržljivost i estetiku. Imamo ogroman asortiman proizvoda: zidne panele, zidne lajsne, tapete, poliuretanske proizvode, palatske plafone i ostalo.

Pored toga, mi smo i generalni distributer sobnih i ulaznih vrata i podova renomirane turske firme “Yildiz entegre”. Yildiz entegre je globalno poznata kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji vrhunskih vrata i podova koji su poznati po svojoj izdržljivosti, funkcionalnosti i estetici. Nudimo širok spektar sobnih i ulaznih vrata i podova, prilagođenih svim ukusima i potrebama.

Mi smo ponosni što smo deo ove dve vodeće turske kompanije i što smo u mogućnosti da vam pružimo najbolje proizvode i usluge iz oblasti dekoracije enterijera. Naš cilj je da vam omogućimo da svoj dom učinite ugodnijim i estetski privlačnijim, te stoga nudimo širok izbor proizvoda i usluga po povoljnim cenama.

Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za unutrašnje uređenje, od vrhunskih materijala i proizvoda do stručne savetodavne podrške. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da odaberete najbolje opcije za vaš prostor i pružiti vam potrebne informacije o proizvodima, kako bi vaša kupovina bila jednostavna i ugodna.

Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam pomognemo da unesete toplinu i lepotu u vaš dom!

Filters
Sort
display