Search

Zidni paneli

Dekorativni zidni paneli od poliuretana predstavljaju moderno i elegantno rešenje za dekorisanje unutrašnjeg prostora. Ovi paneli izrađuju se od polimernog materijala koji je visokokvalitetan, ekološki prihvatljiv, otporan na habanje i ima izuzetnu izolacionu sposobnost. Pored toga, jedna od najvećih prednosti ovih panela je jednostavna i brza instalacija, jer se lako seku i montiraju. Nakon montaže, paneli se mogu obojiti ili ostaviti u originalnoj boji, što pruža dodatnu fleksibilnost u odabiru boje zidova. Dostupni su u različitim stilovima i dezenima, što omogućava postizanje raznih efekata na zidovima. Mogu biti jednostavni i glatki, sa teksturiranim ili reljefnim uzorcima, što daje neograničene mogućnosti u kreiranju željenog ambijenta. Bez obzira na to da li tražite suptilne detalje ili upečatljive zidne obloge koje će privući pažnju, zidni paneli od poliuretana pružaju bezbroj mogućnosti. Pored dekorativne funkcije, ovi paneli takođe imaju i funkcionalnu ulogu, jer pružaju zvučnu izolaciju i poboljšavaju termičke karakteristike prostorije u kojoj se nalaze. To znači da će vam paneli pomoći da uštedite novac na energiji, dok u isto vreme stvaraju prijatnu atmosferu u vašem domu. Naši zidni paneli su odličan izbor za one koji žele da osveže svoj prostor na jednostavan i moderan način. Magija zidnih panela od poliuretana će oživeti vaše zidove i dati novi sjaj vašem prostoru, bilo da se radi o vašem domu, kancelariji ili drugom prostoru koji želite da dekorišete. Sa širokim spektrom boja, uzoraka i tekstura, lako ćete kreirati savršen izgled i stvoriti atmosferu koju želite. Iznenadite sebe i svoje goste sa dekorom koji se pamti, i uživajte u novom izgledu vašeg enterijera!

View as Grid List
Sort by
Display per page

3D zidni panel MZK-K

Savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike.
217.57 RSD incl tax

3D zidni panel MZK-S

Savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike.
217.57 RSD incl tax

Akusticni zidni panel AKS-TEAK 100CM X 275CM

Akustčni paneli su savršeni za vaš dom , dimenzije 100cm x 275cm debljina 1,1cm . Kada se materijali koji apsorbuju zvuk od 50 do 80 % , dodaju na površinu zida ili plafona, oni apsorbuju zvučne talase i smanjuju povratak zvuka u prostoriju. Kada se koriste akustični materijali, eho u okruženju je minimiziran.
13420.00 RSD incl tax

Lajsna DB10010-D2

Savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike.
1233.50 RSD incl tax

Lajsna DE120-ANTKM

Savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike.
326.35 RSD incl tax

Lajsna DE120-AS

Dekorativna lajsna od poliuretana dimenzija 12cm x 290cm Profili za zidove i plafone; Njegova sirovina je poliuretanski materijal. Otporan je na udarce, ne utiče na vlagu i vodu, veoma je kvalitetan, dugotrajan, lagan i lako se sklapa. Izražena cena je za 1 dužni metar.
628.18 RSD incl tax

Lajsna DE120-ASKM

Savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike.
326.35 RSD incl tax

Lajsna DE120-D2

Dekorativna lajsna od poliuretana dimenzija 12cm x 290cm Profili za zidove i plafone; Njegova sirovina je poliuretanski materijal. Otporan je na udarce, ne utiče na vlagu i vodu, veoma je kvalitetan, dugotrajan, lagan i lako se sklapa. Izražena cena je za 1 dužni metar
628.18 RSD incl tax
Filters
Sort
display